Weboldalkészítés
A-Z-ig

Tapasztalt csapatunk modern és hatékony weboldalakat és webshopokat készít Kreatív design, felhasználóbarát felület és erős online jelenlét biztosítása mellett. Növelje értékesítéseit és vonzza az ügyfeleket a digitális térben.
Professzionális webes megoldások.

Szenvedéllyel foglalkozunk weboldal és webshopkészítéssel, hogy segítsünk Önnek egy modern és hatékony online jelenlét kialakításában.


A weboldalak és webshopok ma már nélkülözhetetlenek a sikeres vállalkozások számára. Célunk az, hogy olyan weboldalakat és webshopokat hozzunk létre, amelyek kiemelik a vállalkozása egyediségét, vonzzák az érdeklődőket és növelik az online eladásokat.

 

A felhasználóbarát felület, az intuitív navigáció és a kiváló felhasználói élmény biztosítása érdekében testreszabott megoldásokat kínálunk, amelyek alkalmazkodnak az Ön üzleti igényeihez.

 

Egyedi és vonzó designokkal, reszponzív kialakítással és optimalizált tartalommal segítünk abban, hogy weboldala vagy webshopja modern és professzionális képet mutasson. Emellett integráljuk a legújabb technológiákat és funkciókat, hogy az online ügyfélszolgálat, az egyszerű fizetési módok és a hatékony marketingeszközök mind segítsék a vállalkozása növekedését.

 

Bízzon bennünk, hogy segítsük Önt a weboldal vagy webshop elkészítésében, és tegyük lehetővé, hogy az online térben hatékonyan kommunikálhasson a célközönségével és növelje az eladásait. Forduljon hozzánk, és tegye lehetővé, hogy modern és professzionális weboldalat vagy webshopot hozzunk létre, amely segít a vállalkozásának kiemelkedni a versenytársak közül.

Összecsukás Olvasd tovább
5/5

Érvek a közös munka mellett

Mint honlapkészítő, rendelkezünk a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal, hogy hatékony és professzionális online jelenlétet biztosítsunk az ügyfeleink számára. Tisztában vagyunk a legújabb trendekkel, technológiákkal és bevállt gyakorlatokkal, így biztosítjuk, hogy a weboldal vagy webshop a legjobb minőségű legyen.

Nem alkalmazunk közhelyes megoldásokat. Minden egyes projektet egyedi módon kezelünk, figyelembe véve az ügyfelek igényeit és céljait. Testreszabott megoldásokat kínálunk, hogy a weboldal vagy webshop a vállalkozásának egyediségét és értékeit tükrözze.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk a vonzó design és a felhasználóbarát felület kialakítását. Célunk, hogy a látogatók könnyen navigáljanak a weboldalon vagy webshopban, és kellemes felhasználói élményben részesüljenek. A jó design és a felhasználóbarát felület növeli az ügyfélélményt és a konverziót.

Az ügyfeleinkkel hosszú távú partnerséget építünk ki. Nemcsak a weboldal vagy webshop elkészítésében segítünk, hanem tartós támogatást és karbantartást is biztosítunk. Vállaljuk a frissítéseket, javításokat és az ügyfél igényeinek folyamatos figyelembevételét a további fejlesztések során amiket prioritás mellett kezelünk.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra kiemelt fontosságú. Figyelembe vesszük az igényeiket és véleményüket, és proaktívan kommunikálunk velük az egész folyamat során. Rugalmasak vagyunk, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az ügyfél elvárásait túlszárnyaljuk.

Az ügyfél számára nyújtott támogatás és karbantartás kulcsfontosságú. Biztosítjuk, hogy a weboldalak és webshopok mindig naprakészek legyenek, és hatékonyan működjenek. Ezenkívül rendelkezésre állunk a technikai támogatásra, a frissítésekre és a javításokra, hogy ügyfeleink nyugodtan koncentrálhassanak az üzleti tevékenységükre.

Segítséget nyújtunk
a számodra legmegfelelőbb megoldás megtalálásában.

A landoló oldal sokszor optimális választás a termékek vagy szolgáltatások értékesítésére. Ezzel az egyszerű és hatékony egy oldalas és több szekciós érkeztető oldallal/weboldallal a figyelmet egy konkrét termékre vagy szolgáltatásra irányítjuk, szükséges információ mennyiség és design harmóniáján keresztül, ellentétben a webáruházakkal, ahol számos termék közül lehet választani. Számos prémium terméknek, vagy szolgáltatásnak (mint pl. Microsoft, Apple...), a webáruház mellett külön landoló oldal is segíti az értékesítést. A landoló oldal fő célja a kapcsolatfelvétel és az értékesítés elősegítése.

A legtöbbször bemutatkozó oldalként szolgál cégek számára, de más helyzetekben is kiválóan alkalmazható. Általában 5-10 aloldalból épül fel, amelyek között megtalálható a szolgáltatások bemutatása, a munkatársak bemutatása, a blog, a kapcsolatfelvételi lehetőség és így tovább.

Egy rendszer, amely több tíz, több száz vagy akár több ezer termék értékesítését segíti elő. Fő célja, hogy az összes termék könnyen megrendelhető legyen egyetlen weboldalról. Webáruház esetén a megjelenés mellett kiemelkedő fontosságú a betöltési sebesség is, amely a felhasználói élmény javítása érdekében nagyon fontos szempont.

Az első lépésektől kezdve
melletted állunk

Weboldal típusától függetlenül az első lépésektől fogva segítünk, egészen az átadásig – és még azon túl is.

Landing page

100.000Ft - tól
 • Egy oldalas, több szekciós érkeztető oldal/weboldal
 • Elementor pro és woocommerce esetén termékintegráció
 • Kapcsolati űrlap
 • Google statisztika
 • Facebook chat integráció
 • Wp környezet telepítése

Weboldal

200.000Ft - tól
 • 6-8 oldalas weboldal
 • Kapcsolati űrlap
 • Google statisztika
 • Facebook chat integráció

Webshop

400.000Ft - tól
 • 20+ termék feltöltés
 • Kupon management
 • Vásárlói management
 • Vásárlói statisztika
 • Termékvariációk
 • Kapcsolati űrlap
 • Google statisztika
 • Facebook chat integráció

Az árak nettóban értendőek, nem tartalmazzák a 27% áfát.

Akik már
minket választottak