Weboldalkészítés, Grafikai munkák, Nyomdai kivitelezés, Referenciafilmek készítése
Foglaltsági mutatónk
0 %

Weboldalkészítés

és webfejlesztés

Az internet mára behálózta az egész világot és nem kicsinyítek ha azt mondom, hogy "az ember életterévé vált". Vállalatok bemutatkozása, közösségi oldalak, blogok, webáruházak és profi online rendszerek teszik az emberek életét egyszerűbbé.
Meghatározó tevékenységünk a weboldalkészítés.
Készítünk egyszerű bemutatkozó oldalakat, WP és egyedi fejlesztésű CMS portál rendszereket, webáruházakat. Honlap karbantartást és frissítést is vállalunk, Facebook oldal és marketing, valamint keresőoptimalizálással (SEO) illetve hivatalos Google partnerként többek közt Google ADS-el is foglalkozunk.

Reklámanyagok tervezése

és nyomdai kivitelezése

Szeretjük megvalósítani az álmokat, hiszen minden feladat egy kihívást jelent számunkra. Legyen az akár teljes arculat terv, kreatív logó, figyelemfelkeltő reklámanyag vagy egyedi webdesign.
Komplett arculat tervek, logók, webdesignok, asztali naptárak, prospektusok, bemutatkozó anyagok, étlapok, meghívók, szórólapok, kártyák, névjegykártyák, hirdetések, plakátok, dekorációk, rollUPok, faldesignok, CD borítók, DVD borítók és egyéb kiadványok tervezése és kivitelezése.

Filmgyártás

Az audióvizuális világ mára már kinőtte magát. Az ember médiaközpontúvá vált, ezért a mozgókép meghatározó hatással van mindenkire. Ezt felhasználhatjuk reklámjainkhoz, bemutatkozásunkhoz, ill. információ közvetítésre. Csapatunk minőségi reklámfilmeket is készít. Legyen itt szó bemutatkozó videóról, tartalmas referenciafilmről, videoklipről vagy egy rövid reklámszpottról.

0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +
Elégedett Ügyfél
0 +
Átadott weboldal
0 +
Tervezési munka
0 +
Célorientált CMS
06 30 830 68 21
06 70 540 1000
info@kreativonline.hu