Hogy, s mint?
Helló!

Mi vagyunk a a Kreativonline, egy dinamikus és kreatív vállalkozás, amely széleskörű szolgáltatásokat kínál weboldalkészítés és a hozzá kapcsolódó reklámok tervezésében, grafikai munkák, nyomdai kivitelezés és referenciafilmek készítése terén.

Weboldalkészítés terén szakértő csapatunk a legújabb technológiák és tervezési trendek alkalmazásával elkészíti az Ön vállalkozásához illő, modern és felhasználóbarát weboldalt. Figyelembe vesszük az Ön igényeit és céljait, és egyedi megoldásokat kínálunk az online jelenlétének erősítésére.

Grafikai munkáink során kreatív tervezőink gondoskodnak a vonzó és egyedi arculat kialakításáról. Logók, szórólapok, névjegykártyák és egyéb marketing anyagok tervezése mellett szívesen segítünk a vizuális identitás megteremtésében és a már meglévő design elemek fejlesztésében.

Nyomdai kivitelezés szolgáltatásunk révén garantáljuk a minőségi és professzionális nyomdai anyagok létrehozását. Legyen szó névjegyekről, prospektusokról, plakátokról vagy bármilyen más nyomtatott termékről, csapatunk gondoskodik arról, hogy azok a legjobb minőségben kerüljenek elkészítésre.

Emellett szakértő stábbal rendelkezünk a referenciafilmek készítése terén is. A legmodernebb felszereléssel és kreatív látásmóddal rögzítjük az eseményeket, és olyan filmeket hozunk létre, amelyek élvezetes és hatásos módon mutatják be az Ön vállalkozását és tevékenységét.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek minőségi szolgáltatásokat nyújtunk, figyelembe véve az egyedi igényeket és a piaci trendeket. Csapatunk elkötelezett abban, hogy segítsen Önnek a vállalkozása online és offline jelenlétének hatékony fejlesztésében. Bízunk benne, hogy lehetőséget kapunk arra, hogy együttműködjünk Önnel és megvalósítsuk a terveit.

webalairas_abel

Törőcsik Ábel
 ügyvezető

Isten a kreativitás forrása,
mi pedig az ő képmására teremtett
művészek vagyunk.